2751020363 Επαρ. Οδ. Άργους-Νέας Κίου 36, Αργολίδα salagias67@gmail.com

Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων και Φορτηγών | Άργος Αργολίδα

 

Το Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων και Φορτηγών ΤΡΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία, συσκευές και μηχανήματα που ανταποκρίνονται στα πιο σύγχρονα και απαιτητικά οχήματα. Η μακρά εμπειρία και η επιμελημένη εργασία μας καθίστανται εγγυητές για την αξιοπιστία, φερεγγυότητα καθώς και για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.
 
Το Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων και Φορτηγών ΤΡΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, που βρίσκεται στο 3ο χλμ Άργους-Νέας Κίου, λίγο έξω από το Άργος, δραστηριοποιείται με επαγγελματισμό και συνέπεια στην πώληση κι αντικατάσταση μπαταριών, στο service υγραερίου, τη τεχνική υποστήριξη σε θέματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών.
 

 

 

Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΦΟΡΤΗΓΑ
Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

Η άψογη εξυπηρέτηση και η γνώση πάνω στο αντικείμενο που καλύπτουν οι υπηρεσίες υποστήριξης προς τον πελάτη όπως η επισκευή, η συντήρηση και η διάγνωση βλαβών, είναι αυτά που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Τα στοιχεία που μας καθιστούν αξιόπιστους είναι η εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η συνεχής κατάρτιση, η τεχνογνωσία και η εγγύηση καλής λειτουργίας που δίνουμε. Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας, αναζητούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ